Előadások és Workshopok

Danny 2013-ban mutatta be az afrikai népmese feldolgozást a Kabóciádé Családi Fesztiválon, Veszprémben. A különleges ghánai hangszer zengő hangjai könnyedén elröppentik a hallgatót a szavannák világába.
Ebben az előadásban az amerikai népmesék egyik kiemelkedő alakjának, Mézeskalács Úrnak történetét hallgathatja a közönség a népszerű mesemondótól.
Szaszuma, az apját óvó és bátor lány, útnak indul hárompúpú puputevéjén, hogy megtalálja a sivatagból érkező vad szelek forrását, melyek tönkreteszik falujuk termését.
Hallottál már olyan harsonáról, ami konyhai mosogatóból készült és steel drummal kísérik? Mit szólnál egy bolgár duda és ghánai xilofon duóhoz?
A Tokapippi-hegység hóbortos lomárusa, Amos, meséli el az ifjú Jack történetét. Miután az összes többi vasútépítő elmenekül a különös események miatt, egyedül Jack elég bátor ahhoz, hogy bemerészkedjen az erdőbe.
Dzséli, a zenész és varázsló repít bennünket Afrikába, annak is a legkülönlegesebb szegletébe: saját kunyhójába. Zenélés közben meséli el Kalili és Szandzsi történetét.
Gulliver a nagy utazó bejárja a Lilliputiak és az Óriások földjét, hajózik a tengeren, repül a madarak szárnyán. Swift regényének történetei dalokban, zenében fogalmazódnak meg.

Zenés ismeretterjesztő előadás, koncert, hangszerbemutató és tanóra izgalmas kombinációi, különböző korosztályú gyerekekeknek.

© 2023 Danny Bain – 
Minden jog fenntartva!

Weboldal: Jónizs János