Workshopok gyerekeknek

„Walking in the Jungle”

      Angol nyelvű workshop óvodásoknak!

Danny sok éve foglalkozik gyerekek és felnőttek angol nyelv és zene oktatásával.
Az óráin szerzett tapasztalatok alapján alakította ki angol nyelvi és zenei készségeket fejlesztő workshopját elsősorban 3 és 6 év közötti óvodások számára, melyen zenés játékokon keresztül szórakoztatóan és könnyedén tanulhatnak újat a résztvevők.

A „Walking in the Jungle” („Séta az esőerdőben”) című workshop a természet és a zene közötti kapcsolatot tárja fel. Ének és mozgás segítségével a gyerekek megfejthetik, hogy milyen állatok élnek ebben a zenés erdőben, megtanulják az állatok hangjait és kipróbálják azokat az egyedi ütőshangszereket, amelyek a hangokhoz kapcsolódnak.
A gyerekek az összes hangszert kipróbálhatják, így a foglalkozás maradandó élményt nyújt számukra, és a zenei érzéküket is fejleszti.  

Zenés mesélő workshop

Dramatizálj egy történetet zenével!

Danny óvodás és iskoláskorú gyerekek számára kifejlesztett történetmesélő workshopján azt tanulhatják meg a résztvevők, hogyan válhat a zene és a hangszerek a történetmesélés részévé.

A gyerekek sokféle szórakoztató és izgalmas tevékenységben vesznek részt, melyek segítenek a nyelvi, zenés és előadói képességeik fejlesztésében.
A workshop angol és magyar nyelven is kérhető.

„Elméletileg hangszerek”

Mitől lesz egy hangszer hangszer?

A nyugati kultúrákban általában úgy gondoljuk, hogy azok a drága tárgyak lehetnek hangszerek, melyeket mesteremberek készítenek. Azonban a világ sok táján továbbra is általános, hogy olyan eszközökkel és erőforrásokból építenek maguknak hangszereket az emberek, amik számukra elérhetőek.

Danny házi készítésű hangszerek workshopján a diákok a hétköznapi tárgyak zenéjét fedezhetik fel. A program fenntarthatósággal és a hangok fizikájának elméletével kapcsolatos témákkal is összekapcsolható.

A Magyarországon és külföldön is népszerű programot általános iskolás korosztálynak ajánljuk.

© 2023 Danny Bain – 
Minden jog fenntartva!

Weboldal: Jónizs János